De curand a aparut un “SSP” pentru posesorii de Mazda CX30 modelul Skyactive-G si X, SSP-ul se refera la Verificare scurgeri antigel si Reprogramare Calculator Motor

AP022AVerificare scurgeri antigel & reprogramare calculator motor
SSP – Special Service Program

Ce este SSP (Special Service Program)? Un SSP este lansat de companie când identificăm o problemă legată de model care nu afectează siguranța dvs și nu este reglementată pentru a se interveni obligatoriu. Clienții urmează să fie notificați în cel mai scurt timp posibil, odată ce se pot efectua reparațiile necesare. Partenerii Mazda vor efectua aceste reparații fără niciun cost.
Conform textului preluat de pe Mazda.Ro.
Clienții urmează să fie notificați în cel mai scurt timp posibil, odată ce se pot efectua reparațiile necesare. Partenerii Mazda vor efectua aceste reparații fără niciun cost.

Ce este un recall? Cand este identificata, de catre Mazda o problema de produs, siguranta, reglementari sau emisii, este anuntat in mod oficial un Recall. Clientii vor fi notificati de aceasta Campanie de Recall prin scrisori pentru a programa cat mai curand o vizita la service autorizat Mazda pentru reparatie in mod gratuit.
Cum poti verifica daca masina ta este afecatata de acest SSP? Simplu acceseaza pagina oficiala Mazda.ro Sectiunea Recalls si verifica masina ta daca este afectata de acel SSP introducand VIN-ul masinii tale.
Pana in acest moment nu am primit notificare de la Mazda Romania cu privire la acest SSP, ci doar verificand din cand in cand aceasta sectiune a site-ului oficial.
Speram ca pe viitor Mazda Romania sa isi anunte clientii cand apar astfel de anuntiri SSP/Recall-uri.