Replica vs OriginalOriginal sau Replica un titlu care ne ridica un mare semn de intrebare, de ce? pentru ca mai nou, piata telefoniei mobile a fost invadata de “replici” care mai de care mai aratoase si cat mai futuriste, in acest articol am sa discut despre IPHONE vs Replica IPHONE.
Replica=Copie dupa original, dar cu mici imperfectiuni (Parerea mea!)
Am cautat pe internet, dar si pe la prieteni legat despre acest subiect, pe internet intr-adevar foarte multe postari pro si contra acestui nou curent (Replica), la prieteni, doar unul singur a spus ca a folosit o Replica si ca a fost oarecum multumit. Acest nou trend pare sa prinda bine la public, sunt asemanatoare cu cele originale, ieftine, aplicatiile asemnatoare, dar fata de original inca are multe aspecte ce lasa de dorit, cum ar fi: IOS-ul este necunoscut, actualizarea software-lui, sincronizarea cu iTunes.
Calitatea imaginii la Replica este un pic mai slaba decat la cel original, unele aplicatii gen busola, bluetooth, wifi-ul la Replica functioneaza mai lent decat la cel original, ma refer la un fisier mp3 de 10Mb, care a fost downloadat pe ambele, la original a fost de 2,3 secunde fata de 5,8 secundela Replica.
Jocurile sunt asemanatoare, ca si timp de raspuns, la Replica are un mic dezavantaj din cauza procesorului.
Ecranul la Replica nu este perfect negru asa cum este la original. Pe capacul de pe spatele la Replica este scris Phone in loc de IPhone.
Camera video Replica 2MP fata de 8MP Original.
Dupa cum am spus “Original vs Replica”, restul tine de cei care doresc sa le foloseasca cat si dupa cat il tine buzunarul.

Advertisements